Další nakouknutí do mého talíře :-)
PONDĚLÍ
Mám se opakovat? Nezapomněla jsem džem. Jupí!!
K obědu byla malá změna - jak vidíte, posho, fazole a brambory a zelí zůstaly, ale ještě jsme k tomu měli kus vařené dýně.
Večeře byla... žlutá :-) Těstoviny, matooke, zelí, jinat sauce, opět kus dýně a kousek ananasu.
ÚTERÝ
Omlouvám se, že vám tento týden neposkytnu obrázky z úterních jídel, ale rozhodla jsme se postit a nechtělo se mi chodit do jídelny fotit cizí jídlo :-)
Ale vím, že ke snídani bylo jen pečivo (ani banány ani vejce), k obědu jako tradičně a večeři jsem vařila - byla rýže, těstoviny a zelí smíchané s vajíčkem (kdo tuhle kombinaci vymyslel, to opravdu netuším :-) a ovoce.
STŘEDA
Obědová fotografie se mi kdoví proč otočila na výšku a já ji neumím otočit zpět, dělá to blogger. No, co bylo k jídlu? Vidíte sami. Nudle, brambory (juj, až teď jsem si uvědomila, že nebylo posho) a zelí.
K večeři byla rýže a hovězí s kouskem ananasu. A musím je pochválit, ani tam nebyly nasekané kosti.
No, myslím, že jsem jsem vybrala správný název, až na dnešní večeři je všechno pořád do žluta... Už jsem zmínila, že Uganďané jsou trochu konzervativní???
Tak alespoň v tom postu máš nějakou změnu. Zelí ke všemu bych opravdu nemusela. Ke kachničce je ale výborné.
OdpovědětVymazat